REVIEWS

Wij stellen het enorm op prijs als je jouw mening deelt met ons en anderen over Timeless Steel.    Naast jouw mening zijn ook steeds leuke ideeën, tips, enz... van harte welkom! 

- Britt en Kevin -

Nathalie M uit Grobbendonk

"Heel tevreden over onze leuning en balustrade die we hebben laten maken door Britt en Kevin! Vanaf het eerste contact heel professioneel en vriendelijk. Een heel uitgebreide offerte gehad die ze dan ook nog persoonlijk zijn komen uitleggen. Alle afspraken werden keurig nagekomen en zelfs toen wij wat achter liepen met onze werken, hebben ze alle begrip en geduld getoond! Zo zouden alle zelfstandigen moeten zijn! Een echte aanrader dus!"

Cindy G uit Vorselaar

"Wij lieten bij Timeless Steel een stalen tussendeur maken tussen gang en living. Vanaf het eerste contact wisten wij dat wij met professionele mensen te maken hadden en zij hebben ons niet teleurgesteld. Super mooie deur, tot in de puntjes afgewerkt bij de plaatsing door 2 gemotiveerde, vriendelijke jongelui. Na het ondertekenen van de offerte werden wij steeds op de hoogte gebracht van de stand van zaken en de oplevering kwam perfect zoals afgesproken. Een echte aanrader! "

Roel G uit Zwijndrecht

"Vakmensen eerste klasse. Prachtig werk."

Sita V uit Lier

" We zijn echt tevreden. Ik heb de balustrade ook laten zien aan anderen en die waren erg onder de indruk. Een dikke pluim voor jullie dus! Mooi gemaakt en prachtig afgewerkt!"

Hans VL

"Top kwaliteit top service."

Jarrich VDV

" Aangename eigenaar. Altijd even vriendelijk. Draagt kwaliteit hoog. En zorgt altijd dat alles piekfijn in orde is"

Inge V

" Mensen met een hart voor staal. Ze leveren fijn afgewerkte producten, op de afgesproken tijd. Ook leuke kadootjes die zeer tof ingepakt zijn."

Jordy R

"Een jong, creatief, professioneel duo dat van een simpele stalen plaat een prachtig werk kan maken. Van accessoires tot ramen tot trappen voor binnen en buitenhuis. Je hebt oneindig veel mogelijkheden, zeker de moeite!"