OVER ONS

                            Timeless Steel wordt geleid door Britt en Kevin Van der Weehe.                                Samen hebben zij het bedrijf opgericht in 2016. 

Kevin: "Ik had in mijn tienerjaren de passie voor staal al ontdekt. ik volgde de opleiding Lassen-Constructie te VTI Zandhoven. Na mijn opleiding ben ik dan ook aan de slag gegaan als lasser. In bijberoep richtte ik 'Laswerken Van der Weehe' op waarvan ik van 2007 tot 2016 zaakvoerder was. Bij het oprichten van Timeless Steel is mijn vrouw mee aan boord gekomen. Stelselmatig heeft zij een deel van de las-en constructiewerken onder haar vleugels genomen en heb ik mij kunnen verdiepen in het authentiek smeedwerk. Samen zijn we een ijzersterk team!"


Britt:" Bij mij zijn de kriebels wat later gekomen! Ik hielp Kevin met de administratie van 'Laswerken Van der Weehe' naast mijn dagdagelijkse job als stockverantwoordelijke in een winkel. Omdat ik daar mijn creativiteit niet zo goed kwijt kon, ben ik Kevin beginnen helpen in zijn atelier. Na zowel interne als externe opleidingen sta ik vooral in voor de deuren en handgrepen. Je zal mij ook zien tijdens de plaatsing. "

"Wij willen u alvast bedanken voor uw interesse en uw bezoekje op onze website en kijken uit naar een leuke samenwerking met jou in de toekomst. "


Wij vinden het belangrijk dat we, hoewel we bewust een klein bedrijf zijn, toch de gemeenschap/medemens kunnen helpen... 

"In de afgelopen jaren hebben we een bijdrage geleverd aan het AED-hartstartertoestel dat je kan vinden aan de sporthal van het VTI te Zandhoven en hebben we samen met de zelfstandigen van Grobbendonk ervoor kunnen zorgen dat er in de gemeente een busje rondrijdt voor diegene die wat moeilijker te been zijn."